Katrine Gjærum profilbilde Videomarkedsskolen.jpg

Katrine Gjærum

Katrine Gjærum er grunnlegger og daglig leder av Census Film. Hun har mange års kompetanse med video i digitale medier og har gjennom ulike sertifiseringer spesialisert seg i videomarkedsføring, video SEO, profilering og konvertering med video, og hun hjelper deg med å bli trygg foran videokamera.

Katrine holder tak i hele produksjonen fra planlegging til publisering, og leder deg trygt gjennom hele prosessen.

 
 

Katrines siste kurseksamener og sertifiseringer:


Hva kunder sier om oss:

Census Film har filmet for to av våre dialogkonferanser der de har stått for hele prosessen med filming og etterarbeid. I tillegg har vi fått hjelp med optimalisering av Youtube-kanalen vår. Vi er meget fornøyd med Census Films innsats og leveranse. De er effektive og profesjonelle, og de har forstått våre behov som oppdragsgiver. Vi gir Census Film våre anbefalinger.
— Nasjonalt program for leverandørutvikling
Akershus Venstre er godt fornøyd med arbeidet som er gjort, både filming, redigering og grafiske elementer, og vi har hatt et godt samarbeid både ved planlegging og bestilling av filmene og ved filmopptak. Vi anbefaler gjerne Census film.
— Akershus Venstre
 
 
Vi har jobbet med Census film med større og mindre oppdrag og er veldig godt fornøyd med arbeidet som gjøres. Arbeidet gjøres effektivt og de er flinke til å utfordre oss på innhold slik at resultatet blir best mulig. Spesielt nyttig er deres syn på hva filmene skal oppnå og hvordan den skal brukes i en komplett markedsføring av bedriften.
— Merkes AS
CTC Ferrofil har benyttet Census Film til videoproduksjon og publisering på ulike sosiale medier. Målet med videoene var å fange potensielle kunder tidlig i kjøpsprosessen, og lede dem inn til våre kanaler for å generere leads. Census Film kom med gode, strategiske forslag i planleggingsprosessen. I sluttfasen kom Census Film med god og detaljert kunnskap om publisering av videoene, og de tilpasset og kodet ulike videosnutter slik at de var tilpasset kanalene de skulle kjøres i.
— CTC Ferrofil